Selectează o Pagină
Ușa de garaj PRESTIGE

Ușa de garaj GÜNTHER PRESTIGE

 

Ușa de garaj Günther Prestige se distinge prin design-ul premium, finisajul impecabil, rularea silențioasă, posibilitatea de individualizare prin alegerea unuia dintre decorurile de printare digitală sau implementarea propriului model. La toate aceste beneficii se adauga cele deja cunoscute:  termoizolația, etanșarea, viteza, acționarea smart, consumul redus de curent, backup-ul cu acumulatori.

Noua serie Prestige completează gamele actuale de uși CLASSIC, oferind clienților posibilitatea unei configurări individualizate nelimitate. Cele 13 finisaje „lemn” și cele 5 finisaje „piatră” sunt aplicate prin vopsire/print digital și nu prin colantare. Acest lucru conferă stabilitate în timp a suprafeței ușii. Ca o noutate absolută, orice poză sau model pot fi printate pe suprafața exterioară. Ușa de garaj devine astfel unicat și se integrează fără niciun compromis în fațada casei.
Feroneria ușii, adică suporții de role și balamalele, sunt din inox AISI430. Ușa de garaj capată un aspect exclusivist, dar și rezistență în medii cu umiditate ridicată.

Fiecare ușă de garaj Günther Tore este executată la comandă. Încurajăm astfel fiecare client să-și configureze ușa de garaj conform așteptărilor.

În plus față de modelul CLASSIC:

Gamă infinită de decoruri aplicate prin lăcuire digitală 

Rulare mai silențioasă la viteză mare prin dotarea cu role în tandem 

Instalare mai rapidă prin îmbunătățirea părții mecanice