Sisteme de parcare

Sisteme de parcare DATAPARK- isi propun sa raspunda fiecarei asteptari a pieței, oferind o gama larga de soluții. Cu produse dezvoltate în intreaga lume, reunind cunostințele de pe fiecare piața, echipamentele sunt robuste, fiabile si concepute pentru performanțe pe termen lung. Toate aspectele unui sistem de parcare pot fi adaptate sau personalizate pentru a indeplini cerințele si specificațiile fiecarui proiect. Sistemul este capabil sa proceseze orice metoda de plata sau control acces disponibila pe piața astazi.

SISTEME DE PARCARE SI TAXARE - CARACTERISTICI SI DOMENII DE UTILIZARE

DATAPARK: Furnizarea de funcții personalizate sau speciale este locul unde soluțiile DATAPARK exceleaza. Sistemul se bazeaza pe simplitate, utilitate si consistenta pentru a oferi cea mai buna experienta posibila. Interfetele externe pentru sistemele de validare și rezervare, programele de validare web, programele de plata in avans in combinatie cu dispozitivele de plata mobile si o gama larga de echipamente de plata asigura functionarea optima si eficienta a facilitatilor de parcare de orice dimensiune.

STATIE DE INTRARE: este proiectata pentru utilizare multipla la intrarea neasistata a unui spatiu de parcare, cu performante optime. Poate emite tichete cu banda magnetica sau cod de bare si citirea cartelelor preplatite.
STATIE DE IESIRE: este proiectata pentru utilizare multipla la iesirile nesupravegheate ale unui spatiu de parcare. Tehnologia permite procesarea tichetelor cu banda magnetica sau cod de bare sau citirea cartelelor preplatite.
Sisteme de parcare si taxare

STATIE DE TAXARE: Statia sofisticata de plati APM Mini ofera un control sigur al veniturilor. Accepta orice modalitate de plata (numerar sau card). APM poate fi folosit ca echipament de emitere a biletelor, echipament de intrare cu plata prealabila, echipament de plata la iesire.

Sisteme de parcare si taxare

STATIE DE MARCAT MANUALA: Se accepta orice modalitate de plata (numerar sau card). Baza de date de gestionare se actualizeaza lunar, printr-o functie speciala.

Sisteme de parcare si taxare

Sistemul de management JMS (Janus Management System) este o soluție software WEB intuitiva si usor de utilizat, care va permite sa gestionați mai multe locatii de parcare si diferite tipuri de echipamente DATAPARK cu doar un singur instrument. Este foarte scalabil și perfect adaptabil la orice tip de instalare, de la cele mai mici la cele mai complexe proiecte cu niveluri ridicate de trafic.

Sisteme de parcare si taxare

SISTEME DE PARCARE SI TAXARE - PRODUSE SIMILARE

SISTEME DE PARCARE SI TAXARE - INFORMATII PROIECTANTI

Va rugam sa ne contactati!

GALERIE VIDEO SISTEME DE PARCARE SI TAXARE

PROSPECTE SISTEME DE PARCARE SI TAXARE