Gunther Tore va ofera o gama larga de usi de garaj sectionale, unele dintre mai fiabile si rezistente usi de garaj construite pentru dotarea caselor, garajelor si parcarilor. Atunci cand suntem intrebati ce evidentiaza Gunther Tore in materie de usi de garaj, avem raspunsuri clare: confortul si usurinta utilizarii, durata de viata, siguranta, etansarea elastica pe toate cele patru laturi. Usile de garaj sectionale Gunther ofera suplimentar o incuiere sigura, usa pietonala cu prag mare sau prag mic, diverse variante de vitrare, incuietori si multe altele. O usa de garaj sectionala Gunther se potriveste intotdeauna. Forma golului de usa nu are importanta datorita sistemului de montaj pe partea interioara; poate fi dreptunghiulara, cu buiandrug inclinat, segmentat sau arc de cerc. Pentru garaje cu goluri dreptunghiulare fara spaleti si buiandrug, Gunther va pune la dispozitie kit-ul elegant de montaj “in gol”. Gunther ofera o mare varietate de alegere a tipurilor de usi de garaj cu suprafete atractive si multe variante de vopsire sau decor lemn. Cu linii clare si un aspect optic precis usa de garaj sectionala Gunther se potriveste perfect arhitecturii casei, indiferent daca este vorba de un proiect modern sau de o casa cu stil clasic.

Usi de Garaj Gunther Tore

Usi de Garaj Seriile TREND si CLASSIC – Caracteristici

Usa de garaj ocupa 5-12mp din faţada casei, deci aspectul este important.
Usa de garaj trebuie sa se deschida in fiecare zi de cel puţin doua ori, deci fiabilitatea trebuie sa fie ridicata.
Usa de garaj trebuie sa izoleze termic la fel ca si peretele garajului, deci izolaţia termica trebuie sa fie foarte buna. Grosimea panoului de 45mm al usii de garaj Günther este in prezent cea mai mare de pe piaţa.
Usa de garaj trebuie sa fie etansa; acest lucru se realizeaza cu sistemele de garnituri de presiune si chedere cu fusta dubla.
Usa de garaj trebuie sa reziste si sa funcţioneze timp indelungat; arcurile de torsiune sau de intindere sunt garantate pentru 25.000 de cicluri de deschidere/inchidere, echivalentul a cca 17 ani în condiţiile unui număr de patru cicluri de acţionare a uşilor zilnic.
Usa de garaj trebuie sa prezinte siguranţa in exploatare pentru intreaga familie. Marcajul CE si conformitatea certificata a produsului cu normativele europene de siguranţa sunt obligatorii.

Usi de Garaj Sectionale – Descriere

Gama de usi de garaj sectionale Gunther Excellente ridica stacheta tehnologica la cel mai inalt nivel. Nu are arcuri de torsiune la vedere si nici motorul suspendat de tavan. Atat arcurile de torsiune cat si motorul sunt ascunse in blatul inferior, tavanul si buiandrugul raman libere! Economia de spatiu de montaj si de rabatere este maxima. Usa se deschide cu viteza marita, avand si functia de soft-start/soft stop.

Doresti sa afli mai multe informatii despre produsele Gunther Tore Romania? Completeaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in maxim 24 de ore (zile lucratoare).

Iti multumim pentru ca ne-ai contactat!

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty